Energiopdatering

Energiopdatering

Ja, hvad er det egentlig for noget det her ENERGIOPDATERING?
Det er simpelthen en metode – en samtalemetode, hvor du har mulighed for ligesom, når din computers harddisk skal tømmes – at delete gamle følelser og adfærdsmønstre, du ikke længere føler hensigtsmæssige. Herved frigives dine indre ressourcer, så det bliver muligt at leve mere i overensstemmelse med dit sande jeg.
 

Sådan foregår det

Jeg afsætter 4 timer og starter altid en behandling med en forsamtale, hvor vi i fællesskab afgrænser problemområdet.
Dernæst kommer du på min briks, hvor første del går i gang- healingsprocessen . Her fokuserer jeg på den problematik, vi har berørt i forsamtalen.
Jeg holder ved dine fødder under hele behandlingen for at skabe kontakt, samtidig "scanner" jeg for finder ud af sammen med dig, hvor følelserne sidder i din krop. Du er aktivt med under hele forløbet, men i en meget afslappet tilstand.
Efter healingsprocessen er der en lille pause.
 
Anden del afrenses den gamle aura og din åndsenergi kan nu folde sig ud – fri af begrænsning.
En dejlig og afslappet energi vil du mærke her, som du ligger og nyder en stund. Dernæst åbner jeg op for den energi, der skal bygge auraen op på ny. Alt, hvad jeg ser, hører og mærker under hele sessionen deler jeg med dig. Til slut modtager du en afbalancering af dine energier.

De ressourcer og energier, der fremkommer under processen vil de kommende 3-4 uger arbejde i din krop. Derfor er det især gavnligt med masser af vand, frisk luft og sund kost til at kroppen kan udføre sin udrensning og healing.

PS. Vigtigt er det at huske, at de udfordringer der ligger naturligt på din vej ikke bliver mindre, men du får frigivet dine iboende ressourcer, til netop at kunne tackle dem på den måde, der er bedst for dig.

En Energiopdatering udføres kun èn gang.
Efter ca. 4 uger vil du kunne fornemme om du har fået den fulde balance.
Nogle gang kan der være behov for opfølgende behandling(er), afh. hvor dybt problematikken ligger.
Forsamtale og healingsdelen er den samme, men derefter vil det kunne være Traumehealing eller Planethealing.
 

Traumehealing:

Meget ofte er årsagen til vores blokerende adfærd allerede grundlagt i de tidlige leveår, fosterstadiet eller fra tidligere inkarnationer.
I en traumehealing føres du blidt og nænsomt tilbage - så langt tilbage, din sjæl mærker, der er behov for. Undervejs vil du møde/mærke gamle -måske glemte erindringer ,som netop var årsagen , der har udløst et bestemt begrænsende adfærdsmønster.
Healingen har til formål at erstatte disse adfærdsmønstre med nye brugbare ressourcer, så det i fremtiden vil være lettere at være og handle præcis, som den du er.

Læs Mette's udtalelse omkring sin oplevelse af behandlingen her

 

Se artiklen fra Budstikken nov 2012 

Artikel-ugeavisen

 
Ring til mig på tlf. 4091 5612 og 
bestil tid til en energiopdatering.