De små mirakler

Gennem årene, som alternativ behandler, er her i klinikken sket mange både små og store mirakler.
Selvom jeg jo ikke lover mirakler, når jeg bliver spurgt om jeg tror, jeg kan gøre noget for en specifik problemstilling, så yder jeg ALTID det bedste jeg kan, om det så er én enkelt behandlingsform eller en kombination af flere som for eksempel akupunktur/zoneterapi, akupunktur/zoneterapi og magnetfeltterapi eller zoneterapi/clairvoyance.

At synliggøre et mirakel kan være en udfordring, da det ofte er noget, der sker inden i én selv. Flere har valgt at tilkendegive og dele deres oplevelser, og kan læses her under "kundeudtalelser" til højre.
Her på siden, hvor det er muligt, vil jeg i samarbejde med den enkelte synliggøre nogle af de mirakler, der sker i klinikken.

Case 1.

Billedet her viser et stort skaldet område i baghovedet på en ung pige efter en vaccination.
Første behandling startede den 5.marts 2013 og nu fem en halv måned senere den 26.august 2013 er håret udgroet og i fin vækst.
Huden i hovedbunden var helt glat uden den mindste hårvækst.
Behandlingen bestod af en kombination af zoneterapi/magnetfeltterapi og farve-visualisering, samt vitaminer/mineraler og cellesalte og en masse gå-på-mod og optimisme.

resultat af behandling med zoneterapi og magnetfelt terapi      Resultat af behandling med zoneterapi og magnetfelt terapi